Billig fyringsolie i hele Danmark

Billigolie.dk - Billig kvalitets fyringsolie i hele landet.Billig Olie ApS leverer fyringsolie i hele DK.

(Gælder hele landet, dog kun øer med brofaste forbindelser)

Du kan bestille billig fyringsolie hos Billig Olie ApS uanset hvor du bor i Danmark. (Gælder dog kun øer med brofast forbindelse). Som den eneste leverandør i Danmark leverer Billig Olie ApS ned til KUN 500 ltr. fyringsolie. Dog vedlagt et mindre lev. tillæg. Ønsker man derimod at bestille 1000 ltr. eller 1800 ltr. er der penge at spare. Hos Billig Olie ApS har vi nemlig rabat, alt efter den mængde fyringsolie du bestiller.

Jo mere du bestiller, jo mere rabat…

 

Stadig trofast mod lokalområdet og lokale kunder.

Hos Billig Olie ApS ønsker jeg dog stadig at opretholder fleksibel- og hurtig levering, en god kunde service, samt at opretholde et ønske fra lokale kunder, som gerne vil modtager fyringsolie af den samme chauffør hver gang.

Har du spørgsmål, så kontakt Billig Olie ApS på ☎ 20 70 02 07


Bestil din fyringsolie hos Billigolie

13,50 kr.

Luxus fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

13,60 kr.

Bestil blåflamme fyringsolie

13,70 kr.Fyringsolie inden for 5 hverdage

Hurtig levering af fyringsolie

Fyringsolie hos Billig Olie – lettere bliver det ikke!

Vi har egen vognpark, og skal derfor ikke koordinerer levering efter hvordan ordrene indløber. Billig Olie kan leverer din fyringsolie stort set samme døgn som din ordre indløber. Som udgangspunkt leverer vi inden for max. 5 hverdage.

Mangler du fyringsolie akut. Så kontakt Billig Olie på telefon nummer 20 70 02 07. Det kan jo være vi er lige i området. Vores haste bestilling kan tilkøbes mod et mindre tillæg. Bestil online her.

Bestil online el. ring på telefon nummer. 20 70 02 07

Hold også godt øje med vores daglige priser. Der er mange penge at spare.
Bestil din fyringsolie med mobilepay – Læs mere


Søren Smidstrup - Indehaver hos Billige Olie ApS

Landbrugsdiesel til nettopris

Tre årtiers erfaring inden for olie til især landbruget ligger bag – i dag udgør Søren Smidstrup halvdelen af Billig Olie ApS – et ungt oliefirma, der oplever stor succes som leverandør af dieselolie til landbruget og andet erhverv.

Direkte landsdækkende salg af landbrugsdiesel til nettopriser uden fordyrende led og administrationsomkostninger.

Olievirksomheden Billig Olie ApS med adresse i Fredericia er en ung spiller inden for oliesalg, der foruden landbrugsdiesel også omfatter fyringsolie til erhverv og private.

Billig Olie blev startet for syv år siden af Bjarke Kjæhr, der har mange års erfaring som chauffør i oliebranchen. Sidste år udvidede han ejerkredsen, da Søren Smidstrup købte sig ind som ejer af virksomheden.

Søren Smidstrup har et bredt kendskab til branchen, og har i 30 år beskæftiget sig med salg, kontrakt udarbejdelse, leverings- og forsyningsaftaler med private og erhverv i hele oliebranchen.

Det er kort sagt en olie-duo med mange års erfaring og ekspertise, der i dag ejer og driver Billig Olie ApS. Bjarke Kjæhr med ansvaret for drift og transport, mens Søren Smidstrup tager sig af salg og administration.

Erfaring med olie og landbrug

Som landmandssøn og 8. generation på slægtsgården ved Vrigsted nær Stouby, og stort set hele sit voksne liv i oliebranchen, var det langt fra nogen tilfældighed, at 53-årige Søren Smidstrup har valgt gå ind i Billig Olie ApS som medejer.

Og han er sikker på, at der både er, og fremadrettet også vil være, et voksende marked for olie til den rigtige pris.

– Olie er olie. Men vi har næsten ingen omkostninger, og kan derfor sælge olie til nettopriser, konstaterer Søren Smidstrup, der styrer salg, ordrer og administration fra sit hjemmekontor på gården i Vrigsted.

Han tilføjer, at Billig Olie ApS ikke råder over lagerkapacitet, og dermed ikke har omkostninger til dette. Til gengæld samarbejder man med et andet landsdækkende olieselskab og sikrer den direkte adgang til olien.

Fingeren på ”olie-pulsen”

Med næsten 30 år i oliebranchen har Søren Smidstrup både skabt sig et navn og en ekspertise – alt sammen noget, som han mener er afgørende, når man som ny, skal ind på markedet for olie, der i Danmark er kendetegnet af store udbydere og hård konkurrence.

Oliepriserne, prognoser og statistikker følges også hele tiden tæt på computerskærmen, mens ordrer tikker ind til behandling og ekspedition.

Og ellers handler det om opsøgende salg, hvor Søren Smidstrup ikke lægger skjul på, at hans mange år i branchen giver et godt kendskab til både salg, kunder og mulighederne på oliemarkedet.

Og selv om der skal tænkes stort omkring adgang til, og salg af olie, har Billig Olie ApS en anden kvalitet, som Søren Smidstrup fornemmer, landmænd sætter pris på – direkte og nær handel og salg.

– De ved, at de får den samme mand i røret, når de ringer til os. Jeg er med fra start og er med hele vejen, forklarer Søren Smidstrup, der tilføjer at man hos Billig Olie ApS også tilbyder at afdække olie, hvis kunden ønsker det. Kunderne er velkomne til at søge råd eller bare få en god snak. Det er ganske gratis.

Virksomhed i vækst

Billig Olie ApS har oplevet konstant vækst siden starten i 2015. Og trods svingende oliepriser, og trenden væk fra fossile brændstoffer, er Søren Smidstrup overbevist om, at væksten også vil fortsætte i årene der kommer.

– I landbrugssektoren vil der være behov for olie i mange år frem, da det bliver svært at erstatte med alternativer, vurderer han.

Søren Smidstrup vurderer, at væksten både i år og i 2023 forventes at fortsætte i samme hurtige tempo som nu. Og det har sat gang i investeringsplaner – blandt andet en ny oliebil i 2023.

– Og så kunne det på sigt være dejligt, hvis det var muligt at ansætte hjælp til det administrative arbejde, så jeg kunne koncentrere mig 100 procent om salg, lyder ønsket fra Søren Smidstrup.

Opskriften på vækst vil være uforandret – salg af olie til nettopriser, der er muligt på grund af lave omkostninger til administration, lokaler m.m., og ingen uventede gebyrer og tillæg.

Det er ganske enkelt – og Søren Smidstrup vurderer, at landmænd hurtigt kan spare adskillige tusinde kroner årligt.

– En større forbruger kan let spare i omegnen af 50.000 kroner, konstaterer han.

Foto: John Ankersen

 


Billig Olie ApS

Billig Olie ApS udvider ejerskabet

Selv om Billig Olie ApS udvider bemandingen, bliver vi ikke dyrere –  tværtimod

Billig Olie ApS har udvidet ejerskabet med en herre, der om nogen kender oliebranchen.

Det er ikke Hr. “hvem som helst“, der sætter sig i stolen hos Billig Olie ApS, når der fremadrettet skal indgås favorable olieaftaler. Søren Smidstrup er din nye kontakt, når det drejer sig om salg af alt indenfor: fyringsolie, diesel olie, erhvervsfyringsolie, marine diesel og landbrugs diesel.

Søren Smidstrup har et bredt kendskab til branchen, og har i mere end 28 år beskæftiget sig med salg, kontrakt udarbejdelse, leverings- og forsyningsaftaler med private og erhverv i hele oliebranchen.

Søren Smidstrup - Billig Olie ApS Billig Olie ApS byder Søren Smidstrup hjertelig velkommen, og vi glæder os over, at vi nu har så kompetente kræfter ombord.

Søren Smidstrup vil primært stå for det erhvervsmæssige samarbejde omkring vores olie aftaler, herunder salg til landmænd og alt andet erhverv. Vi ønsker endnu engang Søren rigtig hjertelig velkommen til Billig Olie ApS.

Ønsker du at høre mere om rigtig gode aftaler på eksempelvis fyringsolie, erhvervs diesel og landbrugsdiesel. Så kontakt Søren Smidstrup allerede idag.

Få en snak med Søren, om hvad Billig Olie ApS kan gøre for dig.
Ring på telf. +45 20 70 02 07


Tartelet Festival i Fredericia

Tartelet Festival i Fredericia

Der var tilpas varme i teltet ved den netop overstået Tartelet Festival i Fredericia.

Billig Olie ApS hjalp til med varmen i teltet ved den netop overstået Tartelet Festival i Fredericia.

Selvom solen lod vente på sig, var der varme nok i teltet ved Fredericias gl. havn hvor årets Tartelet Festival løb af stablen. Billig Olie ApS stod nemlig bag leverancen af fyringsolie til opvarmningsanlægget i forbindelse med arrangementet.

Billig Olie ApS har for nylig indledt et samarbejde omkring fyringsolie levering til en række forsamlingshuse, udlejnings- og selskabsforeninger på Fyn og i det sydjyske. Ønsker du også at få en favorabel fyringsolie og opvarmningsaftale? Så kontakt Billig Olie ApS allerede i dag. Vi er lokale og dermed leverance dygtige og hurtige med vores levering.

Billig Olie ApS tilbyder alt indenfor fyringsolie til private, offentlige og erhverv. Samt salg og levering af diesel olie, landbrugs diesel, marine diesel og meget mere.


Få en snak med Billig Olie ApS, og lad os give dig et godt og “varmt” tilbud.

Ring på telf. +45 20 70 02 07

 

*Læs mere om Tartelet Festival 2022 her.


billig olie

Billig olie til at opvarme huset

Fyringsolie er effektivt til at opvarme huset og brugsvandet i hjemmet. Det kan være svært at finde billig olie, hvorfor vi vil hjælpe dig i processen med at finde det bedste til prisen. Her får du guiden over billig olie og fyringsolie generelt.

Hvad er fyringsolie?

Fyringsolie er flydende/raffineret råolie. Det ligner diesel, men der er variation i den kemiske komposition, selv om egenskaberne ligner hinanden. Fyringsolie er det næst vigtigste olie i verden efter benzin, som åbenlyst også bruges kraftigt verden over. Over hele verden bruges det primært som brændstof til fyret og varmtvandsbeholderen (brugsvandet), som nævnt oven for. Navnet fyringsolie og ”heating oil” på engelsk stammer fra gamle dage, hvor det blev brugt til lanterner, kakkelovne, lys og madlavningsformål. I vores tid er der to varianter til rådighed, ét til husholdningens formål og et andet til industrielt forbrug.

Hvilke typer olie kan man købe?

Du har måske hørt om udtrykkene, basis olie og premium olie – eller andre termer i samme stil. Overordnet, er der nemlig de to typer, som varierer i forhold til kvalitet. Der måles på indholdet af svovl, hvor basis olie indeholder max 50 milliontedele svovl. Premium olie indeholder max 10 milliontedele svovl, og jo lavere svovlindhold des bedre er det for miljøet og andet. Udslippet af svovldioxid (SO2) formindskes med hele 98%.

 

Ydermere kan det nemlig være med til at forlænge fyrets levetid ved hjælp af bedre smøring og mindre soddannelse. Brændværdien er samtidigt højere, hvilket vil sige, at det brænder bedre og dermed varmere. Derfor bør du altså tage det med i overvejelserne, at fyringsolie med premium afmærkning kan gavne dig og dine omgivelser.

Hvordan finder man billig olie?

I 2017 var prisen pr. 1.000 liter ca. 10.000 danske kroner. I skrivende stund ligger den gennemsnitlige pris på ca. 10.400DKK. Billigolie.dk bestræber sig efter at levere billig olie langt under markedsprisen, hvilket vi på nuværende tidspunkt også kan garantere. Prisen pr. 1.000 liter ligger, hos billigolie.dk, til en pris á 8.550,00DKK (for basis olie). Det bliver hurtigt en stor besparelse.

Hos billigolie.dk er det blot en stor motivation at kunne varme forbrugernes hjem op med billig olie, som kan måle sig blandt markedets laveste priser.

 

Vi er ydermere stolte af at kunne udbyde vores luxus fyrringsolie til kun 10 øre dyrere pr. liter. Det er en ganske fordelagtig pris, når man tænker på hvilke goder, man får med ved at investere i denne. For kun 100 kroner mere (pr. 1000 liter) kan man altså få bedre varme og kontribuere til et bedre miljø.

Billigolie.dk leverer billig olie i Midt- og Sønderjylland samt på Fyn, og du kan se vores udvalg her. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid kontakte os via denne formular. Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Mere fyringsolie – Stadigt billigt

Billigolie - billigt kvalitets fyringsolie i små mænger

Min. bestillings beløb sættes op med 100 liter.

Vi har nu sat vores minimum grænse op for bestilling af fyringsolie, fra 400 liter – til 500 liter.

Dog stadig til den samme lave pris som du kender. Grunden til at vi hæver grænsen med 100 liter, skyldes en alt for lille forespørgsel på 400 liter fyringsolie. De seneste 10 måneder har vist en klar vækst på bestilling af fyringsolie over 400 liter.

Læs mere


Dieselpriser i 2020

Som erhverv er det vigtigt at holde sig á jour på de nyeste dieselpriser. I dette indlæg vil du finde den gennemsnitlige dieselpris, årsagerne til at prisen svinger og forskellen mellem fyrings- og dieselolie.

Læs med og find ud af, hvordan vi adskiller os fra andre leverandører – og hvordan du får et godt tilbud, der kan spare dig flere tusinde kroner om året med dieselolie fra BilligOlie.

Opdatering (5/5/2020): Coronakrisen har haft en gennemgribende effekt på prisniveauet for alle typer af olie, både fyringsolie og diesel. Vi har derfor i maj 2020 opdateret artiklen for bedre at afspejle den nye virkelighed.

Dieselpriser hos BilligOlie

Hos BilligOlie kan du finde billig diesel til erhverv.

Du kan ofte få billigere diesel hos os end andre steder. Vi kan tilbyde favorable priser på diesel af to årsager.

Den første er, at vi køber i større mængder end mange andre. Gevinsten ved den mængderabat giver vi videre til vores kunder.

Den anden er, at vi selv afhenter og transporterer din diesel. Vi afhenter den diesel direkte fra to af de største danske olieraffinaderier: Shell-raffinaderiet i Fredericia og Statoil-raffinaderiet i Kalundborg. Udover at dieselolien kan blive transporteret direkte til din tank, vil du også spare penge, fordi vi ikke skal have dækket større udgifter til opbevaring, administration eller andre

Den gennemsnitlige dieselpris

Den gennemsnitlige dieselpris for 2020 ligger på omkring 8.990DKK pr. 1.000 liter.

dieselolie graf for maj 2020

Kilde: Drivkraft Danmark

Selvom 2020 i forvejen har vist et mindre fald, har coronakrisen medvirket til, at priserne er faldet endnu mere. Det betyder, at der kan være penge at spare ved at købe større mængder diesel nu fremfor at vente.

Rent historisk, er det dog en relativ høj pris på diesel til erhverv. Det er i høj grad på grund af afgifter, og at det generelt er blevet dyrere at udvinde olien på raffinaderierne.

Det er dog værd at huske, at du som momsregistreret virksomhed ofte kan få fradrag på energiafgifter fra staten. Du kan læse mere på SKAT.dk.

Dieselprisen, og oliepriser generelt, svinger i løbet af året. Den bliver påvirket af sæsonen, vejret og andre omstændigheder, der er ude af kundernes og forhandlernes kontrol. Det gælder blandt andet den nationale energipolitik, muligheder for udvinding og konkurrence på det større oliemarked.

Pris på diesel- og fyringsolie – hvorfor er der forskel?

Fyringsolie og diesel minder på mange måder om hinanden.

Men forskellige afgifter på brændsel og oliens renhed er med til at skabe en prisforskel på de to.

Diesel er renere og også underlagt en dieselafgift. Den blev indført i 1977, og var en reaktion på 70’ernes store energi- og oliekriser. Formålet med afgiften var til dels at spare på Danmarks dieselreserver, men også at skåne miljøet. Moderne diesel har dog et markant lavere svovlindhold end i 70’erne – på mange måder er diesel endda bedre for miljøet end benzin.

De forskelle gør også, at de to typer olie ikke er udskiftelige. Derfor kan du ikke bare bruge diesel i dit oliefyr eller fyringsolie i en dieselmotor.

For det første er det ulovligt, da man derved undgår at betale de almindelige afgifterne på diesel. Men det er også generelt en dårlig idé for din motor eller oliefyr at bytte rundt på diesel og fyringsolie.

Hvis du putter fyringsolie i din dieselmotor, kan du forårsage varige skader på din bil eller køretøj. Fyringsolie indeholder nemlig flere urenheder. De kan gøre alvorlig skade på din motors filtre, ventiler og pumpe. Du kender ikke mængden af fyringsolie, som det er nødvendigt for at ødelægge din motor permanent.

Hvis du derimod putter diesel i dit oliefyr, vil det afgive farlige stoffer, som kan give dit fyr dieselpest. Det er, fordi diesel indeholder en biokomponent, der er bakterie-fremmende. Diesel mangler ydermere også at få tilføjet de additiver, som beskytter olien mod lave temperaturer. Det er ofte vigtigt ved oliefyr, da fyringsolie til tider opbevares udendørs eller i omgivelser med lav temperatur.

Gode dieselpriser hos BilligOlie – med mængderabat

Er du på jagt efter en ny leverandør af diesel til erhverv? Eller skal du for første gang bestille diesel i store mængder? Så kan BilligOlie hjælpe.

Vi kan selvfølgelig også levere til privatpersoner, hvis du har brug for billig dieselolie. Vi kan levere til alle adresser på brofaste øer i Danmark. Vi kan desuden også fylde olien på din tank selv – så længe din olietank er oplåst og tilgængelig.

Klik her og få et godt tilbud på diesel eller fyringsolie til erhverv.