Fyringsolie inden for 5 hverdage

Hurtig levering af fyringsolie

Fyringsolie hos Billig Olie – lettere bliver det ikke!

Vi har egen vognpark, og skal derfor ikke koordinerer levering efter hvordan ordrene indløber. Billig Olie ApS kan leverer din fyringsolie stort set samme døgn som din ordre indløber. Som udgangspunkt leverer vi inden for max. 5 hverdage.

Mangler du fyringsolie akut. Så kontakt Billigolie på telefon nummer 20 70 02 07. Det kan jo være vi er lige i området. Vores haste bestilling kan tilkøbes mod et mindre tillæg. Bestil online her.

Bestil online el. ring på telefon nummer. 20 70 02 07

Hold også godt øje med vores daglige priser. Der er mange penge at spare.
Bestil din fyringsolie med mobilepay – Læs mere


Søren Smidstrup - Indehaver hos Billige Olie ApS

Landbrugsdiesel til nettopris

Tre årtiers erfaring inden for olie til især landbruget ligger bag – i dag udgør Søren Smidstrup halvdelen af Billig Olie ApS – et ungt oliefirma, der oplever stor succes som leverandør af dieselolie til landbruget og andet erhverv.

Direkte landsdækkende salg af landbrugsdiesel til nettopriser uden fordyrende led og administrationsomkostninger.

Olievirksomheden Billig Olie ApS med adresse i Fredericia er en ung spiller inden for oliesalg, der foruden landbrugsdiesel også omfatter fyringsolie til erhverv og private.

Billig Olie blev startet for syv år siden af Bjarke Kjæhr, der har mange års erfaring som chauffør i oliebranchen. Sidste år udvidede han ejerkredsen, da Søren Smidstrup købte sig ind som ejer af virksomheden.

Søren Smidstrup har et bredt kendskab til branchen, og har i 30 år beskæftiget sig med salg, kontrakt udarbejdelse, leverings- og forsyningsaftaler med private og erhverv i hele oliebranchen.

Det er kort sagt en olie-duo med mange års erfaring og ekspertise, der i dag ejer og driver Billig Olie ApS. Bjarke Kjæhr med ansvaret for drift og transport, mens Søren Smidstrup tager sig af salg og administration.

Erfaring med olie og landbrug

Som landmandssøn og 8. generation på slægtsgården ved Vrigsted nær Stouby, og stort set hele sit voksne liv i oliebranchen, var det langt fra nogen tilfældighed, at 53-årige Søren Smidstrup har valgt gå ind i Billig Olie ApS som medejer.

Og han er sikker på, at der både er, og fremadrettet også vil være, et voksende marked for olie til den rigtige pris.

– Olie er olie. Men vi har næsten ingen omkostninger, og kan derfor sælge olie til nettopriser, konstaterer Søren Smidstrup, der styrer salg, ordrer og administration fra sit hjemmekontor på gården i Vrigsted.

Han tilføjer, at Billig Olie ApS ikke råder over lagerkapacitet, og dermed ikke har omkostninger til dette. Til gengæld samarbejder man med et andet landsdækkende olieselskab og sikrer den direkte adgang til olien.

Fingeren på ”olie-pulsen”

Med næsten 30 år i oliebranchen har Søren Smidstrup både skabt sig et navn og en ekspertise – alt sammen noget, som han mener er afgørende, når man som ny, skal ind på markedet for olie, der i Danmark er kendetegnet af store udbydere og hård konkurrence.

Oliepriserne, prognoser og statistikker følges også hele tiden tæt på computerskærmen, mens ordrer tikker ind til behandling og ekspedition.

Og ellers handler det om opsøgende salg, hvor Søren Smidstrup ikke lægger skjul på, at hans mange år i branchen giver et godt kendskab til både salg, kunder og mulighederne på oliemarkedet.

Og selv om der skal tænkes stort omkring adgang til, og salg af olie, har Billig Olie ApS en anden kvalitet, som Søren Smidstrup fornemmer, landmænd sætter pris på – direkte og nær handel og salg.

– De ved, at de får den samme mand i røret, når de ringer til os. Jeg er med fra start og er med hele vejen, forklarer Søren Smidstrup, der tilføjer at man hos Billig Olie ApS også tilbyder at afdække olie, hvis kunden ønsker det. Kunderne er velkomne til at søge råd eller bare få en god snak. Det er ganske gratis.

Virksomhed i vækst

Billig Olie ApS har oplevet konstant vækst siden starten i 2015. Og trods svingende oliepriser, og trenden væk fra fossile brændstoffer, er Søren Smidstrup overbevist om, at væksten også vil fortsætte i årene der kommer.

– I landbrugssektoren vil der være behov for olie i mange år frem, da det bliver svært at erstatte med alternativer, vurderer han.

Søren Smidstrup vurderer, at væksten både i år og i 2023 forventes at fortsætte i samme hurtige tempo som nu. Og det har sat gang i investeringsplaner – blandt andet en ny oliebil i 2023.

– Og så kunne det på sigt være dejligt, hvis det var muligt at ansætte hjælp til det administrative arbejde, så jeg kunne koncentrere mig 100 procent om salg, lyder ønsket fra Søren Smidstrup.

Opskriften på vækst vil være uforandret – salg af olie til nettopriser, der er muligt på grund af lave omkostninger til administration, lokaler m.m., og ingen uventede gebyrer og tillæg.

Det er ganske enkelt – og Søren Smidstrup vurderer, at landmænd hurtigt kan spare adskillige tusinde kroner årligt.

– En større forbruger kan let spare i omegnen af 50.000 kroner, konstaterer han.

Foto: John Ankersen

 


Billig Olie ApS

Billig Olie ApS udvider ejerskabet

Selv om Billig Olie ApS udvider bemandingen, bliver vi ikke dyrere –  tværtimod

Billig Olie ApS har udvidet ejerskabet med en herre, der om nogen kender oliebranchen.

Det er ikke Hr. “hvem som helst“, der sætter sig i stolen hos Billig Olie ApS, når der fremadrettet skal indgås favorable olieaftaler. Søren Smidstrup er din nye kontakt, når det drejer sig om salg af alt indenfor: fyringsolie, diesel olie, erhvervsfyringsolie, marine diesel og landbrugs diesel.

Søren Smidstrup har et bredt kendskab til branchen, og har i mere end 28 år beskæftiget sig med salg, kontrakt udarbejdelse, leverings- og forsyningsaftaler med private og erhverv i hele oliebranchen.

Søren Smidstrup - Billig Olie ApS Billig Olie ApS byder Søren Smidstrup hjertelig velkommen, og vi glæder os over, at vi nu har så kompetente kræfter ombord.

Søren Smidstrup vil primært stå for det erhvervsmæssige samarbejde omkring vores olie aftaler, herunder salg til landmænd og alt andet erhverv. Vi ønsker endnu engang Søren rigtig hjertelig velkommen til Billig Olie ApS.

Ønsker du at høre mere om rigtig gode aftaler på eksempelvis fyringsolie, erhvervs diesel og landbrugsdiesel. Så kontakt Søren Smidstrup allerede idag.

Få en snak med Søren, om hvad Billig Olie ApS kan gøre for dig.
Ring på telf. +45 20 70 02 07


Tartelet Festival i Fredericia

Tartelet Festival i Fredericia

Der var tilpas varme i teltet ved den netop overstået Tartelet Festival i Fredericia.

Billig Olie ApS hjalp til med varmen i teltet ved den netop overstået Tartelet Festival i Fredericia.

Selvom solen lod vente på sig, var der varme nok i teltet ved Fredericias gl. havn hvor årets Tartelet Festival løb af stablen. Billig Olie ApS stod nemlig bag leverancen af fyringsolie til opvarmningsanlægget i forbindelse med arrangementet.

Billig Olie ApS har for nylig indledt et samarbejde omkring fyringsolie levering til en række forsamlingshuse, udlejnings- og selskabsforeninger på Fyn og i det sydjyske. Ønsker du også at få en favorabel fyringsolie og opvarmningsaftale? Så kontakt Billig Olie ApS allerede i dag. Vi er lokale og dermed leverance dygtige og hurtige med vores levering.

Billig Olie ApS tilbyder alt indenfor fyringsolie til private, offentlige og erhverv. Samt salg og levering af diesel olie, landbrugs diesel, marine diesel og meget mere.


Få en snak med Billig Olie ApS, og lad os give dig et godt og “varmt” tilbud.

Ring på telf. +45 20 70 02 07

 

*Læs mere om Tartelet Festival 2022 her.


billig olie

Billig olie til at opvarme huset

Fyringsolie er effektivt til at opvarme huset og brugsvandet i hjemmet. Det kan være svært at finde billig olie, hvorfor vi vil hjælpe dig i processen med at finde det bedste til prisen. Her får du guiden over billig olie og fyringsolie generelt.

Hvad er fyringsolie?

Fyringsolie er flydende/raffineret råolie. Det ligner diesel, men der er variation i den kemiske komposition, selv om egenskaberne ligner hinanden. Fyringsolie er det næst vigtigste olie i verden efter benzin, som åbenlyst også bruges kraftigt verden over. Over hele verden bruges det primært som brændstof til fyret og varmtvandsbeholderen (brugsvandet), som nævnt oven for. Navnet fyringsolie og ”heating oil” på engelsk stammer fra gamle dage, hvor det blev brugt til lanterner, kakkelovne, lys og madlavningsformål. I vores tid er der to varianter til rådighed, ét til husholdningens formål og et andet til industrielt forbrug.

Hvilke typer olie kan man købe?

Du har måske hørt om udtrykkene, basis olie og premium olie – eller andre termer i samme stil. Overordnet, er der nemlig de to typer, som varierer i forhold til kvalitet. Der måles på indholdet af svovl, hvor basis olie indeholder max 50 milliontedele svovl. Premium olie indeholder max 10 milliontedele svovl, og jo lavere svovlindhold des bedre er det for miljøet og andet. Udslippet af svovldioxid (SO2) formindskes med hele 98%.

 

Ydermere kan det nemlig være med til at forlænge fyrets levetid ved hjælp af bedre smøring og mindre soddannelse. Brændværdien er samtidigt højere, hvilket vil sige, at det brænder bedre og dermed varmere. Derfor bør du altså tage det med i overvejelserne, at fyringsolie med premium afmærkning kan gavne dig og dine omgivelser.

Hvordan finder man billig olie?

I 2017 var prisen pr. 1.000 liter ca. 10.000 danske kroner. I skrivende stund ligger den gennemsnitlige pris på ca. 10.400DKK. Billigolie.dk bestræber sig efter at levere billig olie langt under markedsprisen, hvilket vi på nuværende tidspunkt også kan garantere. Prisen pr. 1.000 liter ligger, hos billigolie.dk, til en pris á 8.550,00DKK (for basis olie). Det bliver hurtigt en stor besparelse.

Hos billigolie.dk er det blot en stor motivation at kunne varme forbrugernes hjem op med billig olie, som kan måle sig blandt markedets laveste priser.

 

Vi er ydermere stolte af at kunne udbyde vores luxus fyrringsolie til kun 10 øre dyrere pr. liter. Det er en ganske fordelagtig pris, når man tænker på hvilke goder, man får med ved at investere i denne. For kun 100 kroner mere (pr. 1000 liter) kan man altså få bedre varme og kontribuere til et bedre miljø.

Billigolie.dk leverer billig olie i Midt- og Sønderjylland samt på Fyn, og du kan se vores udvalg her. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid kontakte os via denne formular. Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Mere fyringsolie – Stadigt billigt

Billigolie - billigt kvalitets fyringsolie i små mænger

Min. bestillings beløb sættes op med 100 liter.

Vi har nu sat vores minimum grænse op for bestilling af fyringsolie, fra 400 liter – til 500 liter.

Dog stadig til den samme lave pris som du kender. Grunden til at vi hæver grænsen med 100 liter, skyldes en alt for lille forespørgsel på 400 liter fyringsolie. De seneste 10 måneder har vist en klar vækst på bestilling af fyringsolie over 400 liter.

Læs mere


Dieselpriser i 2020

Som erhverv er det vigtigt at holde sig á jour på de nyeste dieselpriser. I dette indlæg vil du finde den gennemsnitlige dieselpris, årsagerne til at prisen svinger og forskellen mellem fyrings- og dieselolie.

Læs med og find ud af, hvordan vi adskiller os fra andre leverandører – og hvordan du får et godt tilbud, der kan spare dig flere tusinde kroner om året med dieselolie fra BilligOlie.

Opdatering (5/5/2020): Coronakrisen har haft en gennemgribende effekt på prisniveauet for alle typer af olie, både fyringsolie og diesel. Vi har derfor i maj 2020 opdateret artiklen for bedre at afspejle den nye virkelighed.

Dieselpriser hos BilligOlie

Hos BilligOlie kan du finde billig diesel til erhverv.

Du kan ofte få billigere diesel hos os end andre steder. Vi kan tilbyde favorable priser på diesel af to årsager.

Den første er, at vi køber i større mængder end mange andre. Gevinsten ved den mængderabat giver vi videre til vores kunder.

Den anden er, at vi selv afhenter og transporterer din diesel. Vi afhenter den diesel direkte fra to af de største danske olieraffinaderier: Shell-raffinaderiet i Fredericia og Statoil-raffinaderiet i Kalundborg. Udover at dieselolien kan blive transporteret direkte til din tank, vil du også spare penge, fordi vi ikke skal have dækket større udgifter til opbevaring, administration eller andre

Den gennemsnitlige dieselpris

Den gennemsnitlige dieselpris for 2020 ligger på omkring 8.990DKK pr. 1.000 liter.

dieselolie graf for maj 2020

Kilde: Drivkraft Danmark

Selvom 2020 i forvejen har vist et mindre fald, har coronakrisen medvirket til, at priserne er faldet endnu mere. Det betyder, at der kan være penge at spare ved at købe større mængder diesel nu fremfor at vente.

Rent historisk, er det dog en relativ høj pris på diesel til erhverv. Det er i høj grad på grund af afgifter, og at det generelt er blevet dyrere at udvinde olien på raffinaderierne.

Det er dog værd at huske, at du som momsregistreret virksomhed ofte kan få fradrag på energiafgifter fra staten. Du kan læse mere på SKAT.dk.

Dieselprisen, og oliepriser generelt, svinger i løbet af året. Den bliver påvirket af sæsonen, vejret og andre omstændigheder, der er ude af kundernes og forhandlernes kontrol. Det gælder blandt andet den nationale energipolitik, muligheder for udvinding og konkurrence på det større oliemarked.

Pris på diesel- og fyringsolie – hvorfor er der forskel?

Fyringsolie og diesel minder på mange måder om hinanden.

Men forskellige afgifter på brændsel og oliens renhed er med til at skabe en prisforskel på de to.

Diesel er renere og også underlagt en dieselafgift. Den blev indført i 1977, og var en reaktion på 70’ernes store energi- og oliekriser. Formålet med afgiften var til dels at spare på Danmarks dieselreserver, men også at skåne miljøet. Moderne diesel har dog et markant lavere svovlindhold end i 70’erne – på mange måder er diesel endda bedre for miljøet end benzin.

De forskelle gør også, at de to typer olie ikke er udskiftelige. Derfor kan du ikke bare bruge diesel i dit oliefyr eller fyringsolie i en dieselmotor.

For det første er det ulovligt, da man derved undgår at betale de almindelige afgifterne på diesel. Men det er også generelt en dårlig idé for din motor eller oliefyr at bytte rundt på diesel og fyringsolie.

Hvis du putter fyringsolie i din dieselmotor, kan du forårsage varige skader på din bil eller køretøj. Fyringsolie indeholder nemlig flere urenheder. De kan gøre alvorlig skade på din motors filtre, ventiler og pumpe. Du kender ikke mængden af fyringsolie, som det er nødvendigt for at ødelægge din motor permanent.

Hvis du derimod putter diesel i dit oliefyr, vil det afgive farlige stoffer, som kan give dit fyr dieselpest. Det er, fordi diesel indeholder en biokomponent, der er bakterie-fremmende. Diesel mangler ydermere også at få tilføjet de additiver, som beskytter olien mod lave temperaturer. Det er ofte vigtigt ved oliefyr, da fyringsolie til tider opbevares udendørs eller i omgivelser med lav temperatur.

Gode dieselpriser hos BilligOlie – med mængderabat

Er du på jagt efter en ny leverandør af diesel til erhverv? Eller skal du for første gang bestille diesel i store mængder? Så kan BilligOlie hjælpe.

Vi kan selvfølgelig også levere til privatpersoner, hvis du har brug for billig dieselolie. Vi kan levere til alle adresser på brofaste øer i Danmark. Vi kan desuden også fylde olien på din tank selv – så længe din olietank er oplåst og tilgængelig.

Klik her og få et godt tilbud på diesel eller fyringsolie til erhverv.


oliepris

Oliepris på fyringsolie – Få et overblik hos BilligOlie.dk

Flere end 300.000 danskere bruger oliefyr, hvorfor det er meget relevant at være opdateret på oliepriser.

Så fik vi (endelig) sagt farvel til 2020. Et år, der har stået i Corona-epidemiens tegn med både lock-down, hjemsendelser og usikkerhed. Men selv om 2020 er overstået blev olieprisen banket ned på laveste niveau i 21 år. BilligOlie giver dig her det fulde overblik fyringsolie og oliepriser.

I dette indlæg gennemgår vi den gennemsnitlige oliepris og tager dig igennem det, der kan bestemme prisen.

I øjeblikket har vi en gennemsnitlig oliepris på omkring 11,489DKK pr. 1000 liter. Det anses som værende en ret høj pris, historisk set – men den er dog noget lavere sammenlignet med de seneste to år.

*Hos BilligOlie kan du i skrivende stund få 1000 liter billig fyringsolie for kun 7,100DKK.

Opdateret i maj 2020: Coronakrisen har haft en massiv indflydelse på oliepriser for både private og erhverv. Hos BilligOlie holder vi nøje øje med udviklingen på oliemarkedet – så du altid får den bedste pris og en sikker og forsvarlig levering af din diesel- og fyringsolie.

Vi har derfor opdateret teksten for at tage højde for den nye udvikling og tilføjet et nyt afsnit om hvilken indflydelse, Corona (COVID-19) har haft på de danske oliepriser.

Den gennemsnitlige oliepris i 2020

Forbrugerprisen ligger i dag lavt på omkring de 9.000DKK pr. 1000 liter.

Gennemsnittet ligger noget nær forbrugsprisen tilbage i 2009-2010 – altså kort efter finanskrisen. Den er dog endnu ikke på niveau med faldet i oliepriser omkring midten af årtiet.

På trods af dette, er prisen på fyringsolie stadig steget væsentligt siden årtusindskiftet. Og når den ekstraordinære situation, vi i øjeblikket befinder os i, fortager sig, kan vi forvente, at priserne igen stiger. Rent historisk, er der stadig tale om relativt høje oliepriser.

Og hvad skyldes de høje oliepriser så?

Ligesom så mange andre produkter, kan høje oliepriser blandt andet skyldes udbud og efterspørgsel. Vejret har stor indflydelse på efterspørgslen, da temperaturen udenfor kan influere den ønskede temperatur indenfor. Opleves der en lang og rigtig kold vinter, bruger man naturligt mere varme inden for, hvilket skaber et større behov for at bruge mere fyringsolie. Derfor stiger oliepriserne. Prisen er lav i øjeblikket, men blandt andet CO2-afgifter, forbuddet mod oliefyr i nye bebyggelser og en stigende produktpris på raffinaderierne har gjort, at fyringsolie ikke er helt ligeså billigt, som du måske husker det fra din ungdom.

Udover vejret og temperaturerne har politik også stor indflydelse. Danmark vil over de næste år langsomt udfase olie og kul til opvarmning af private hjem, hvorfor du ikke kan få oliefyr i dit hjem, hvis ejendommen har adgang til naturgas eller fjernvarme. Derudover kan det hænde, at politikere vedtager lovændringer om eksempelvis flere eller færre afgifter på olien, som ganske naturligt vil influere de danske oliepriser. Internationale sanktioner eller stridigheder kan også påvirke olieprisen, da distributionen kan reduceres eller standses.

Udbuddet kan påvirkes af, at finansieringsselskaber går ind og investerer i olie på et givent tidspunkt, hvilket kan påvirke priserne på din olie.

Corona (COVID-19) har sat oliepriserne i frit fald

Siden midten af januar 2020 er prisen på fyringsolie faldet markant. Det blev dog først rigtig mærkbart for os danskere, da landet lukkede ned.

Situationen har ikke nødvendigvis påvirket den private forbrugers levevis og olieforbrug, men faldet i import, eksport, transport og generelt olieforbrug i industrisektoren har gjort, at olie – både råolie, fyringsolie og dieselolie – er faldt i værdi.

Dertil kommer, at finansmarkederne er blevet hårdt ramt og har valgt at trække sine investeringer ud af olie som ressource.

Disse udviklinger er dog nok ikke permanente. Samfundet er allerede så småt ved at åbne op i Danmark, og når dette sker i resten af udlandet, vil det overordnede forbrug igen stige – og priserne vil følge med.

Graf over oliepriser fra 1987 til 2020 – Råolie

Graf over råoliepris siden 1987

Kilde: US Energy Information Administration og Drivkraft Danmark

Sammenligning af oliepriser år for år

Den gennemsnitlige oliepris er på sit laveste i flere år.

I 2013 så vi en oliepris på 12.240DKK, som historisk, var det højeste nogensinde. Denne pris er vi dog et stykke fra lige nu, men efter 2013 var der en række år med forholdsvist lave oliepriser. I 2018 lå landets gennemsnitlige pris på ca. 10,780DKK, hvilket til sammenligning med 1982 lå på 3,685. Du se meget mere om udviklingen i prisen på fyringsolie på Drivkraft Danmark her.

Meget er sket siden midten af årtiet, men blot fordi fyringsolien ligger på en høj gennemsnitspris, betyder det ikke, at du ikke kan få billig fyringsolie, som er mindst lige så funktionel som den dyre hos os.

Hvad er forskellen på diesel og fyringsolie?

Diesel og fyringsolie sættes i flæng med hinanden, og det sker, fordi forskellen ikke er ret stor.

Den er dog stor nok til at kunne forårsage store problemer i dit hjem, såfremt du skulle fristes til at benytte diesel i stedet for fyringsolie. Først og fremmest strider det imod loven at benytte diesel i et oliefyr, og forsikringen dækker ikke ved eventuelle skader eller uheld. Det ville ganske enkelt være stupidt at anvende. Det kan dog for enkelte mennesker virke lukrativt, da disse oliepriser måske ligger en anelse lavere på diesel.

Diesel indeholder dog en biokomponent, der kan gøre rigtig ondt på dit oliefyr. Der kan igennem denne biokomponent blive skabt dieselpest i fyret, som betyder, at der er bakterievækst i brændstoffet. Dette skyldes, at diesel ikke er det naturlige brændstof i et oliefyr. Herudover er diesel ikke frostsikret, hvilket kan volde dig store problemer, hvis du skulle opbevare det i udendørstanke. Der er derfor absolut ingen grund til at benytte diesel i dit oliefyr.

Oliepriser og billig fyringsolie hos BilligOlie.dk

Hos BilligOlie.dk bestræber vi os netop efter ovenstående – at kunne levere olie blandt markedets laveste priser – hvor olien er mindst lige så funktionel som den dyreste olie.

I skrivende stund har vi en oliepris på 7,100DKK pr. 1000 liter. Det er  er omtrent 2000 kr. lavere end den almindelige forbrugerprisen. Vi er en lokal virksomhed i Midt- og Sønderjylland, der kan hjælpe alle kunder på de brofaste øer. Du finder vores billige fyringsolie her.

Skulle du have nogle spørgsmål eller henvendelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Følg kontaktformularen her. Vi glæder os til at høre fra dig.