Billig fyringsolie i hele Danmark

Billigolie.dk - Billig kvalitets fyringsolie i hele landet.Billig Olie ApS leverer fyringsolie i hele DK.

(Gælder hele landet, dog kun øer med brofaste forbindelser)

Du kan bestille billig fyringsolie hos Billig Olie ApS uanset hvor du bor i Danmark. (Gælder dog kun øer med brofast forbindelse). Som den eneste leverandør i Danmark leverer Billig Olie ApS ned til KUN 500 ltr. fyringsolie. Dog vedlagt et mindre lev. tillæg. Ønsker man derimod at bestille 1000 ltr. eller 1800 ltr. er der penge at spare. Hos Billig Olie ApS har vi nemlig rabat, alt efter den mængde fyringsolie du bestiller.

Jo mere du bestiller, jo mere rabat…

 

Stadig trofast mod lokalområdet og lokale kunder.

Hos Billig Olie ApS ønsker jeg dog stadig at opretholder fleksibel- og hurtig levering, en god kunde service, samt at opretholde et ønske fra lokale kunder, som gerne vil modtager fyringsolie af den samme chauffør hver gang.

Har du spørgsmål, så kontakt Billig Olie ApS på ☎ 20 70 02 07


Bestil din fyringsolie hos Billigolie

13,50 kr.

Luxus fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

13,60 kr.

Bestil blåflamme fyringsolie

13,70 kr.Fyringsolie inden for 5 hverdage

Hurtig levering af fyringsolie

Fyringsolie hos Billig Olie – lettere bliver det ikke!

Vi har egen vognpark, og skal derfor ikke koordinerer levering efter hvordan ordrene indløber. Billig Olie kan leverer din fyringsolie stort set samme døgn som din ordre indløber. Som udgangspunkt leverer vi inden for max. 5 hverdage.

Mangler du fyringsolie akut. Så kontakt Billig Olie på telefon nummer 20 70 02 07. Det kan jo være vi er lige i området. Vores haste bestilling kan tilkøbes mod et mindre tillæg. Bestil online her.

Bestil online el. ring på telefon nummer. 20 70 02 07

Hold også godt øje med vores daglige priser. Der er mange penge at spare.
Bestil din fyringsolie med mobilepay – Læs mere


oliefyr får sin fyringsolie fra to raffinaderierne i Danmark

Oliefyr i 2020 – sådan er reglerne

Som ejer af et oliefyr i 2020 er der en række regler og lovbestemmelser, du skal overholder.

Vi har derfor udarbejdet denne guide med alt, du skal vide om dit oliefyr – og hvordan du får den mest klima- og energivenlige resultat ud af din fyringsolie.

Hvordan virker et oliefyr?

Et oliefyr brænder fyringsolie af for at opvarme dit hjem.

Det vil sige, at olie fra tanken føres ind i brænderen, hvor det bliver forstøves og blandes med luft. Herefter føres det ind i kedlen, hvor det forstøvede olie og luft antændes. Varmen fra afbrændingen bruges til at opvarme brugsvandet i dit hjem – både det i dine radiatorer og det i den varme vandhane.

Regler for oliefyr i 2020

Der er en række regler og lovbestemmelser, du skal følge, når du har et oliefyr.

De regler omfatter blandt andet:

 • Hvem må have oliefyr?
 • Hvor ofte oliefyret skal have et servicetjek?
 • Hvornår din olietank skal udskiftes
 • Hvis du skal af med dit oliefyr – hvordan det skal bortskaffes

Hvem må have oliefyr?

Fra 2013 blev det forbudt at installere oliefyr i nye huse. I 2016 kom der desuden et forbud mod at erstatte et ældre hjems oliefyr med et nyt, hvis det var muligt at få opvarmning fra fjernvarme eller naturgas i stedet.

Regeringen har sat som mål, at oliefyr ikke længere bliver brugt til opvarmning af hjem i 2030.

Det årlige servicetjek af dit oliefyr

Din oliefyr skal ifølge loven serviceres og røgtestes mindst én gang om året.

Formålet med servicetjekket er, at dit oliefyr ikke er blevet beskadiget eller overskrider grænseværdierne for udledning af CO2.

Ved servicetjekket laves også en energimåling, som tjekker oliefyrets:

 • Forbrændingslufttemperatur
 • Røggastemperatur
 • Sodtal
 • Iltindhold
 • Evt. kulilteindhold
 • Beregning af røgtab

Alle de værdier bliver efterfølgende indgivet til Energistyrelsen, så de kan vide sig sikker på, at dit oliefyr fungerer, som det skal – og ikke udleder for mange sodpartikler.

Hos BilligOlie kan du købe luksus fyringsolie med et lavt svovlindhold. Det er både godt for miljøet og dit oliefyr. Du kan læse mere om fordelene ved vores billige fyringsolie her.

Kombiner dit servicetjek med et eftersyn

Som led i servicetjekket er det også en god idé at få en fagperson til at  justere fyret, så det fungerer fuldstændig optimalt. Selv små justeringer kan forbedre dit fyrs ydeevne. Et serviceeftersyn omfatter blandt andet:

 • Rensning og kontrol af luftindsugningen
 • Rensning af luftreguleringsspjældet
 • Rensning og justering af blæserhjulet
 • Rensning og justering af tændelektroder
 • Rensning og eventuel udskiftning af filteret i oliepumpen
 • Kontrol af sugeledningen
 • Udskiftning af oliedysen
 • Kontrol og justering af oliepumpens forstøvningstryk
 • Kontrol af alle olieslanger og elkabler

Regler for din olietank

En olietank skal udskiftes en gang hvert 25 til 50 år. Levetiden på din tank afhænger af, hvorvidt den er nedgravet eller overjordisk, er i stål eller plastik og om den har indvendig korrosionsbeskyttelse eller ej.

Når du køber fyringsolie fra BilligOlie, er din olietank – i udgangspunktet – forsikret. Det betyder, at du ikke selv skal betale, hvis der opstår et udslip fra din olietank.

Det er dog i sidste ende olietankens ejer, der selv skal have styr på hvilken type tank, de har – og hvornår den skal udskiftes. Hvis den deadline overskrides, er du ikke længere dækket af forsikringen. Det betyder, at du selv skal betale for oprydning og rensning, hvis tanken bliver utæt.

Olietank Aldersgrænse
Overjordisk ståltank 30 år 40 år, hvis tanken er indvendigt korrosionsbeskyttet
Nedgravet ståltank 40 år 50 år, hvis tanken er indvendigt korrosionsbeskyttet
Overjordisk plasttank 25 år 40 år, hvis tanken har dobbeltvægge
Nedgravet plasttank 45 år

Hvis du skal skille dig af med dit oliefyr

Hvis du ikke længere må have oliefyr – eller hvis du er i færd med at skifte til en nye opvarmningskilde – er der nogle procedurer og forhold, du skal følge, når du skaffer dig af med dit oliefyr:

 • Oliefyret skal tømmes for restolie
 • Rørsystemet skal fjernes – eller olietanken skal afblændes
 • Fyret skal afmonteres og bortskaffes korrekt
 • Oliefyret skal afmeldes hos kommunen via et sløjfningsskema, du finder på kommunens hjemmeside
 • Få eventuelt en attest fra firmaet, der er ansvarlig for sløjfningen, så du kan dokumentere, at arbejdet er udført i overensstemmelse med lovreglerne

Hvis oliefyret og -tanken ikke er bortskaffet korrekt, kan du risikere at få en bøde.

Prisen for skrotning af oliefyr afhænger af tankens type og det påkrævede arbejde. Det betyder, at det typisk kan koste mellem 2.500 til 12.000 kr. at skaffe sig af med ens oliefyr.

Olie skal være helt udfaset i 2050

Ifølge regeringens energi- og klimapolitik, skal Danmark være uafhængig af fossile brændstoffer i 2050. Det betyder, at raffinaderierne vil være lukket eller overgå til andre flydende alternativer til de fossile brændstoffer. Meget af vores energiproduktion vil også være overgået til bæredygtige kilder, såsom vand, vind og jordvarme.

Det vil også sige, at man ikke længere vil være i stand til at købe almindelig fyringsolie, benzin eller diesel, som skal drive ens oliefyr.

Det politiske mål er desuden, at olie allerede i 2030 ikke skal bruges til opvarmning af private hjem. Overgangen væk fra opvarmning af hjem med olie tager dog tid. Ifølge Danmarks Statistik 2019 var der omkring 69.000 hjem i Danmark, der fik sin varme fra oliefyr.


fyringsolie finansiering

Betal fyringsolie i rater

Del fyringsolie betalingen op i bidder…

Hos Billig Olie ApS kan du bestille din fyringsolie, og dele betalingen op i bidder, fordelt over hele året.

Det har altid været nemt at bestille fyringsolie hos Billig Olie ApS. Det betyder også at du som kunde kan dele din betaling op i bidder – en slags varmekonto så at sige. Du behøves ikke betale det fulde beløb, når du bestiller din fyringsolie. Billig Olie ApS har indgået et samarbejde med SPAREXPRESS. Du kan således betale din fyringsolie med månedlig betaling – i bidder der passer dig og dit budget.

FINASERINGEN TILBYDES IKKE VIA BILLIG OLIE, MEN VIA SPAREXPRESS.

Udgå store varmeudgifter – Få fyringsolie med månedlig betaling.

Når efteråret og vinteren presser sig på, er det godt at kunne læne sig tilbage i sofaen, nyde varmen fra radiatoren uden at skulle bekymre sig om varme udgifterne. Det kan du hos Billig Olie ApS. Du kan nemlig bestille al den fyringsolie du har lyst til uden det går ud over dit budget.

Bestil kvalitets fyringsolie hos Billigolie - Bestil her

Bestil nu og betal senere.

Når du bestiller fyringsolie hos Billig Olie ApS, kan du blot vælge at betale via SPAREXPRESS eller Viabill. Din betaling bliver herefter opdelt i passende bidder, så det bliver nemmere at overskue olie udgifterne, og hvem vil ikke gerne have lidt ekstra til sig selv i den kolde tid.

Hvordan virker det? Det er helt simpelt. Du skal blot bestille din fyringsolie som du plejer at gøre. Når du kommer frem til betalingen, vælger du blot betaling via SPAREXPRESS eller Viabill. Det er super nemt. Du kan læse mere om SPAREXPRESS her.

Har du spørgsmål, så ring på telf. 20 70 02 07.


Bestil billig basis fyringsolie hos Billigolie - Bestil her

13,50 kr.

Luxus fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

13,60 kr.


billig fyringsolie fra BilligOlie

Hvorfor købe billig fyringsolie hos BilligOlie?

Hos BilligOlie får du billig fyringsolie, der giver dig et varmt hus eller ejendom hele året rundt.

Men hvorfor skulle du vælge os frem for en af de andre forhandlere af fyringsolie?

Læs med og få svaret her.

1. Billig fyringsolie – selv i små mængder

BilligOlie kan levere fyringsolie i præcis de mængder, du søger efter. Og i udgangspunktet til en bedre oliepris på fyringsolie end mange af de store tankstationer og forhandlere.

Det betyder, at du slipper for at betale overpris for flere hundrede liter fyringsolie, du alligevel ikke har plads til at opbevare eller får brugt i løbet af vinteren og det kolde efterår.

Vi leverer fyringsolie i mængder hele vejen ned til 500 l.

Det betyder, at du nemt kan toppe din 1200 l. tank af med olien, uden at skulle lade oliefyret løbe helt tør først.

De fleste oliefyr stopper desuden med at virke, hvis der er mindre en 80 liter på tanken. Du kan derfor nemt skræddersy mængden du får leveret, så det passer præcis med det nuværende olieniveau.

2. Lavt svovlindhold – bedre for miljøet

Vores fyringsolie er i høj kvalitet og har et meget lavt svovlindhold. Derved mindskes det miljømæssige aftryk, som den afbrændte olie har på naturen og klimaet. Det betyder desuden også, at du ikke skal betale svovlafgift på din fyringsolie.

Begge vores fyringsolier er en tyndtflydende gasolie med et kogepunkt på mellem 200o grader – 385o grader. Flammepunktet er over 55o grader og under 100o grader. Derfor bliver fyringsolien klassificeret som en brandfareklasse III.

For hver liter fyringsolie, der afbrændes, dannes der cirka 2,6 kg. kuldioxid og 0,08 g. svovldioxid. Det vil sige, at svovlindholdet er markant lavere end grænseværdien i dansk miljølovgivning, som er på 0,5 ppm eller 1,3 mg/m3.

Hvis du tilmed vælger vores luxus fyringsolie, får også en renere fyringsolie med askefri additiver, der beskytter mod rust og sod. Det holder dit oliefyr rent og betyder, at du skal rense det og rørsystem langt sjældnere.

3. Billig fyringsolie – med god og nærværende kundeservice

Hos BilligOlie prøver vi altid at holde os i øjenhøjde med vores kunder.

Vi prøver så vidt muligt altid at levere din fyringsolie med samme chauffør – hver gang. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal ændre din aftale, har spørgsmål eller bare skal afbestille fyringsolie, vi endnu ikke har leveret.

Vores kunder har ofte travlt. Derfor fylder vi også din olietank op selv. Du skal bare sørge for, at den er blevet låst op først. Hvis du er ude og rejse, er du også velkommen til at kontakte os og flytte din aftale.

Du kan få fat på os på tlf. 40 57 30 20 eller ved at kontakte os på mail eller på vores kontakt-side.

4. Din olietank er automatisk forsikret

Som privatkunde hos BilligOlie, er du som udgangspunkt altid dækket, hvis der skulle ske et udslip fra din olietank. Det betyder, at du ikke selv skal betale, hvis der forekommer et oliespild på din grund, som efterfølgende skal renses.

Vi er forsikret gennem TopDanmark. Du kan læse mere om din dækning her.


Billigolie | Fyringsolie uden ekstra udgift

Fyringsolie og fleksibel betaling i rater

Billigolie har fået endnu flere fordele.

Billigolie har indledt et samarbejde med SparXpres. Det samarbejde kan du som kunde drage stor fordele af. Bestil din fyringsolie, som du plejer, og vælg nu at betal via SparXpress. På den måde deler du din fyringsolie, og varme udgift op i bidder, der gør det nemt at overskue og betale.

VIDSTE DU I ØVRIGT: At det også er muligt at få energitilskud til gamle oliefyr? Læs mere om Energitilskud til huse med oliefyr, der er mange penge at spare på den rette optimering, og det rette oliefyr. Læs mere her.

Hvordan gør jeg?

 • Du skal blot bestille din fyringsolie, præcis som du plejer..
 • Når du kommer til betalings siden, vælger du blot SparXpres.

Du kan læse mere om fordelene ved at vælge betaling via SparXpres her. Billigolie minder om at SparXpress er en ekstern samarbejdspartner til Billigolie. Har du derfor spørgsmål vedr. SparXpress, skal du rette din henvendelse til SparXpres. Læs mere her.


Bestil din fyringsolie hos Billigolie

13,50 kr.

Luxus fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

13,60 kr.


Vil du høre mere, så ring til mig på telf. 40 57 30 20


Der er mange gode grunde til at Billigolie

Billigolie hvorfor?

Det spørgsmål bliver jeg stillet rigtig mange gange!

Historien om Billigolie er et godt eksempel på en rigtig god iværksætter historie.

Det hele startede i oktober måned 2015. For enden af stuebordet sidder Bjarke Kjæhr, og har en vision og plan for hvordan en moderne og kundevenligt fyringsolie virksomhed kan stables på benene. Bjarke Kjæhr som er ejer og indehaver af Billigolie, har rigtig mange års erfaring, både indenfor fyringsolie, men også som chauffør bag rettet i lastbil.

Læs mere