Del regningen op i bidder hos Billigolie

Fyringsolie med Viabill hos Billigolie

Billigolie – del fyringsolie udgiften op i bidder.

Som noget helt nyt kan du nu bestille din fyringsolie, og dele betalingen op i bidder, fordelt over hele året. Det har altid været nemt at bestille fyringsolie. Men nu er det også blevet endnu billigere. (Så at sige). Vi har gjort det muligt for vores kunder at dele betalingen op i bidder, altså en slags varmekonto.

Læs mere


Der er mange gode grunde til at Billigolie

Billigolie hvorfor?

Det spørgsmål bliver jeg stillet rigtig mange gange!

Historien om Billigolie er et godt eksempel på en rigtig god iværksætter historie.

Det hele startede i oktober måned 2015. For enden af stuebordet sidder Bjarke Kjæhr, og har en vision og plan for hvordan en moderne og kundevenligt fyringsolie virksomhed kan stables på benene. Bjarke Kjæhr som er ejer og indehaver af Billigolie, har rigtig mange års erfaring, både indenfor fyringsolie, men også som chauffør bag rettet i lastbil.

Læs mere


Billig fyringsolie igen i år

Billigolie - Gir dig varmen

Klar med fyringsolie til 2016

Ja – Billigolie har sådan set været klar med billig fyringsolie hele tiden, dog begynder vi at ramme den tid på året hvor der er mest gang i oliefyret. Og naturligvis kan Billigolie hjælpe dig. Måske er det tid for dig at få bestilt fyringsolie? Og du kan med fordel se vores priser. Du kan bestille online, og så er det er nemt, hurtigt og sikkert.

Læs mere


Billig fyringsolie i hele Danmark

Billig Olie - Leverer billig fyringsolie i hele Danmark

Billigolie har tidligere haft opdelt leverings områder. Det har vi ikke mere. Nu leveres der BILLIG fyringsolie i hele Danmark.

 

Du kan nu bestille billig fyringsolie hos Billigolie uanset hvor du bor i Danmark. (Gælder hele landet, og øer med brofaste forbindelser). Som den eneste leverandør i Danmark leverer Billigolie helt ned til KUN 400 ltr. fyringsolie. Altid med gratis levering naturligvis.

Billigolie – Stadig trofast mod lokalområdet og lokale kunder.

Billigolie ønsker opretholder fleksibel og hurtig levering, en god kunde service, samt at opretholde et ønske fra lokale kunder, som gerne vil modtager fyringsolie af den samme chauffør hver gang. Bor du inden for 60 km fra Billigolie kan du bestille din fyringsolie – Og altid få leveret af samme chauffør.

Har du spørgsmål, så kontakt Billigolie på ☎ 40 57 30 20


Basis fyringsolie hos Billigolie

9,60 DKK/ Ltr.

Premium fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

9,75 DKK/ Ltr.Fyringsolie inden for 5 hverdage

Hurtig levering af fyringsolie

Lettere bliver det ikke!

Billigolie har egen olie lastvogn. Dvs. vi ikke nødvendigvis skal koordinerer levering efter hvordan ordrene indløber.

Billigolie kan leverer din fyringsolie stort set samme døgn som din ordre indløber. Som udgangspunkt leverer vi inden for max. 5 hverdage. Men mangler du akut fyringsolie. Så kontakt Billigolie på telefon nummer 40 57 30 20. Det kan jo være vi er lige i området. Vores akutte bestillinger, er naturligvis uden meromkostninger. For er lastvogn og chauffør lige i dit område, sparer du vente tid, og vi sparer den ekstra køretur.

Eller ring til os på telefon nummer. 40 57 30 20.

Hold også godt øje med vores daglige priser. Der er mange penge at spare.
Bestil din fyringsolie med mobilepay – Læs mere