Fyringsolie inden for 5 hverdage

Hurtig levering af fyringsolie

Fyringsolie hos Billig Olie – lettere bliver det ikke!

Vi har egen vognpark, og skal derfor ikke koordinerer levering efter hvordan ordrene indløber. Billig Olie kan leverer din fyringsolie stort set samme døgn som din ordre indløber. Som udgangspunkt leverer vi inden for max. 5 hverdage.

Mangler du fyringsolie akut. Så kontakt Billig Olie på telefon nummer 20 70 02 07. Det kan jo være vi er lige i området. Vores haste bestilling kan tilkøbes mod et mindre tillæg. Bestil online her.

Bestil online el. ring på telefon nummer. 20 70 02 07

Hold også godt øje med vores daglige priser. Der er mange penge at spare.
Bestil din fyringsolie med mobilepay – Læs mere


billig olie

Billig olie til at opvarme huset

Fyringsolie er effektivt til at opvarme huset og brugsvandet i hjemmet. Det kan være svært at finde billig olie, hvorfor vi vil hjælpe dig i processen med at finde det bedste til prisen. Her får du guiden over billig olie og fyringsolie generelt.

Hvad er fyringsolie?

Fyringsolie er flydende/raffineret råolie. Det ligner diesel, men der er variation i den kemiske komposition, selv om egenskaberne ligner hinanden. Fyringsolie er det næst vigtigste olie i verden efter benzin, som åbenlyst også bruges kraftigt verden over. Over hele verden bruges det primært som brændstof til fyret og varmtvandsbeholderen (brugsvandet), som nævnt oven for. Navnet fyringsolie og ”heating oil” på engelsk stammer fra gamle dage, hvor det blev brugt til lanterner, kakkelovne, lys og madlavningsformål. I vores tid er der to varianter til rådighed, ét til husholdningens formål og et andet til industrielt forbrug.

Hvilke typer olie kan man købe?

Du har måske hørt om udtrykkene, basis olie og premium olie – eller andre termer i samme stil. Overordnet, er der nemlig de to typer, som varierer i forhold til kvalitet. Der måles på indholdet af svovl, hvor basis olie indeholder max 50 milliontedele svovl. Premium olie indeholder max 10 milliontedele svovl, og jo lavere svovlindhold des bedre er det for miljøet og andet. Udslippet af svovldioxid (SO2) formindskes med hele 98%.

 

Ydermere kan det nemlig være med til at forlænge fyrets levetid ved hjælp af bedre smøring og mindre soddannelse. Brændværdien er samtidigt højere, hvilket vil sige, at det brænder bedre og dermed varmere. Derfor bør du altså tage det med i overvejelserne, at fyringsolie med premium afmærkning kan gavne dig og dine omgivelser.

Hvordan finder man billig olie?

I 2017 var prisen pr. 1.000 liter ca. 10.000 danske kroner. I skrivende stund ligger den gennemsnitlige pris på ca. 10.400DKK. Billigolie.dk bestræber sig efter at levere billig olie langt under markedsprisen, hvilket vi på nuværende tidspunkt også kan garantere. Prisen pr. 1.000 liter ligger, hos billigolie.dk, til en pris á 8.550,00DKK (for basis olie). Det bliver hurtigt en stor besparelse.

Hos billigolie.dk er det blot en stor motivation at kunne varme forbrugernes hjem op med billig olie, som kan måle sig blandt markedets laveste priser.

 

Vi er ydermere stolte af at kunne udbyde vores luxus fyrringsolie til kun 10 øre dyrere pr. liter. Det er en ganske fordelagtig pris, når man tænker på hvilke goder, man får med ved at investere i denne. For kun 100 kroner mere (pr. 1000 liter) kan man altså få bedre varme og kontribuere til et bedre miljø.

Billigolie.dk leverer billig olie i Midt- og Sønderjylland samt på Fyn, og du kan se vores udvalg her. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid kontakte os via denne formular. Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Mere fyringsolie – Stadigt billigt

Billigolie - billigt kvalitets fyringsolie i små mænger

Min. bestillings beløb sættes op med 100 liter.

Vi har nu sat vores minimum grænse op for bestilling af fyringsolie, fra 400 liter – til 500 liter.

Dog stadig til den samme lave pris som du kender. Grunden til at vi hæver grænsen med 100 liter, skyldes en alt for lille forespørgsel på 400 liter fyringsolie. De seneste 10 måneder har vist en klar vækst på bestilling af fyringsolie over 400 liter.

Læs mere


oliefyr får sin fyringsolie fra to raffinaderierne i Danmark

Oliefyr i 2020 – sådan er reglerne

Som ejer af et oliefyr i 2020 er der en række regler og lovbestemmelser, du skal overholder.

Vi har derfor udarbejdet denne guide med alt, du skal vide om dit oliefyr – og hvordan du får den mest klima- og energivenlige resultat ud af din fyringsolie.

Hvordan virker et oliefyr?

Et oliefyr brænder fyringsolie af for at opvarme dit hjem.

Det vil sige, at olie fra tanken føres ind i brænderen, hvor det bliver forstøves og blandes med luft. Herefter føres det ind i kedlen, hvor det forstøvede olie og luft antændes. Varmen fra afbrændingen bruges til at opvarme brugsvandet i dit hjem – både det i dine radiatorer og det i den varme vandhane.

Regler for oliefyr i 2020

Der er en række regler og lovbestemmelser, du skal følge, når du har et oliefyr.

De regler omfatter blandt andet:

 • Hvem må have oliefyr?
 • Hvor ofte oliefyret skal have et servicetjek?
 • Hvornår din olietank skal udskiftes
 • Hvis du skal af med dit oliefyr – hvordan det skal bortskaffes

Hvem må have oliefyr?

Fra 2013 blev det forbudt at installere oliefyr i nye huse. I 2016 kom der desuden et forbud mod at erstatte et ældre hjems oliefyr med et nyt, hvis det var muligt at få opvarmning fra fjernvarme eller naturgas i stedet.

Regeringen har sat som mål, at oliefyr ikke længere bliver brugt til opvarmning af hjem i 2030.

Det årlige servicetjek af dit oliefyr

Din oliefyr skal ifølge loven serviceres og røgtestes mindst én gang om året.

Formålet med servicetjekket er, at dit oliefyr ikke er blevet beskadiget eller overskrider grænseværdierne for udledning af CO2.

Ved servicetjekket laves også en energimåling, som tjekker oliefyrets:

 • Forbrændingslufttemperatur
 • Røggastemperatur
 • Sodtal
 • Iltindhold
 • Evt. kulilteindhold
 • Beregning af røgtab

Alle de værdier bliver efterfølgende indgivet til Energistyrelsen, så de kan vide sig sikker på, at dit oliefyr fungerer, som det skal – og ikke udleder for mange sodpartikler.

Hos BilligOlie kan du købe luksus fyringsolie med et lavt svovlindhold. Det er både godt for miljøet og dit oliefyr. Du kan læse mere om fordelene ved vores billige fyringsolie her.

Kombiner dit servicetjek med et eftersyn

Som led i servicetjekket er det også en god idé at få en fagperson til at  justere fyret, så det fungerer fuldstændig optimalt. Selv små justeringer kan forbedre dit fyrs ydeevne. Et serviceeftersyn omfatter blandt andet:

 • Rensning og kontrol af luftindsugningen
 • Rensning af luftreguleringsspjældet
 • Rensning og justering af blæserhjulet
 • Rensning og justering af tændelektroder
 • Rensning og eventuel udskiftning af filteret i oliepumpen
 • Kontrol af sugeledningen
 • Udskiftning af oliedysen
 • Kontrol og justering af oliepumpens forstøvningstryk
 • Kontrol af alle olieslanger og elkabler

Regler for din olietank

En olietank skal udskiftes en gang hvert 25 til 50 år. Levetiden på din tank afhænger af, hvorvidt den er nedgravet eller overjordisk, er i stål eller plastik og om den har indvendig korrosionsbeskyttelse eller ej.

Når du køber fyringsolie fra BilligOlie, er din olietank – i udgangspunktet – forsikret. Det betyder, at du ikke selv skal betale, hvis der opstår et udslip fra din olietank.

Det er dog i sidste ende olietankens ejer, der selv skal have styr på hvilken type tank, de har – og hvornår den skal udskiftes. Hvis den deadline overskrides, er du ikke længere dækket af forsikringen. Det betyder, at du selv skal betale for oprydning og rensning, hvis tanken bliver utæt.

Olietank Aldersgrænse
Overjordisk ståltank 30 år 40 år, hvis tanken er indvendigt korrosionsbeskyttet
Nedgravet ståltank 40 år 50 år, hvis tanken er indvendigt korrosionsbeskyttet
Overjordisk plasttank 25 år 40 år, hvis tanken har dobbeltvægge
Nedgravet plasttank 45 år

Hvis du skal skille dig af med dit oliefyr

Hvis du ikke længere må have oliefyr – eller hvis du er i færd med at skifte til en nye opvarmningskilde – er der nogle procedurer og forhold, du skal følge, når du skaffer dig af med dit oliefyr:

 • Oliefyret skal tømmes for restolie
 • Rørsystemet skal fjernes – eller olietanken skal afblændes
 • Fyret skal afmonteres og bortskaffes korrekt
 • Oliefyret skal afmeldes hos kommunen via et sløjfningsskema, du finder på kommunens hjemmeside
 • Få eventuelt en attest fra firmaet, der er ansvarlig for sløjfningen, så du kan dokumentere, at arbejdet er udført i overensstemmelse med lovreglerne

Hvis oliefyret og -tanken ikke er bortskaffet korrekt, kan du risikere at få en bøde.

Prisen for skrotning af oliefyr afhænger af tankens type og det påkrævede arbejde. Det betyder, at det typisk kan koste mellem 2.500 til 12.000 kr. at skaffe sig af med ens oliefyr.

Olie skal være helt udfaset i 2050

Ifølge regeringens energi- og klimapolitik, skal Danmark være uafhængig af fossile brændstoffer i 2050. Det betyder, at raffinaderierne vil være lukket eller overgå til andre flydende alternativer til de fossile brændstoffer. Meget af vores energiproduktion vil også være overgået til bæredygtige kilder, såsom vand, vind og jordvarme.

Det vil også sige, at man ikke længere vil være i stand til at købe almindelig fyringsolie, benzin eller diesel, som skal drive ens oliefyr.

Det politiske mål er desuden, at olie allerede i 2030 ikke skal bruges til opvarmning af private hjem. Overgangen væk fra opvarmning af hjem med olie tager dog tid. Ifølge Danmarks Statistik 2019 var der omkring 69.000 hjem i Danmark, der fik sin varme fra oliefyr.


Er olietanken fyldt op?

billig fyringsolie – også i 2019

Oliepriserne – også på fyringsolie – går kun en vej, når efteråret og vinteren rammer Danmark.

Har du husket at få nok fyringsolie på din olietank her til vinter? Så er det en god ide at få det gjort inden oliepriserne rammer loftet.

Man ser det hvert år. Så snart efteråret og vinteren rammer Danmark, får oliepriserne et nøk op ad. Det er der ikke så meget man kan gøre ved… Og dog. Man kan starte med at se om man rent faktisk får sin fyringsolie billig nok. Hos Billig Olie ApS kan du være sikker på en billig oliepris – hver dag. Se vores priser, og tjek gerne op med hvad du ellers har været vant til at betale.

Hvorfor stiger prisen på fyringsolie til din olietank om vinteren?

Traditionelt set stiger prisen på fyringsolie hvert efterår og vinter, fordi der også er en større efterspørgsel i denne periode. Slet og ret, folk fryser eller har brug for mere til at opvarme deres hjem i de koldere måneder. Og selvom foråret kan være næsten ligeså koldt som efteråret, har de fleste enten planlagt på forhånd, så de har olie nok i olietanken eller også har de vænnet sig mere til kulden, end da temperaturen først begyndt at falde i efteråret.

Prisen på fyringsolie ligger dog noget mere stabilt i år (2019) og sidste år, end den har gjort i noget tid. Det skyldes til dels, at der ikke længere bliver etableret nye oliefyr, medmindre man ikke kan få fjernvarme eller naturgas.

Fyringsolie er derfor en god løsning til dig, der har hus på landet eller ikke bor i nærheden af de større opvarmningsanlæg.

Regler for din olietank

En olietank skal udskiftes en gang hvert 25 til 50 år. Levetiden på din tank afhænger af, hvorvidt den er nedgravet eller overjordisk, er i stål eller plastik og om den har indvendig korrosionsbeskyttelse eller ej.

Det er olietankens ejer, der selv skal have styr på hvilken type tank, de har – og hvornår den skal udskiftes.

Olietank Aldersgrænse
Overjordisk ståltank 30 år

40 år, hvis tanken er indvendigt korrosionsbeskyttet

Nedgravet ståltank 40 år

50 år, hvis tanken er indvendigt korrosionsbeskyttet

Overjordisk plasttank 25 år

40 år, hvis tanken har dobbeltvægge

Nedgravet plasttank 45 år

 


billig fyringsolie fra BilligOlie

Hvorfor købe billig fyringsolie hos BilligOlie?

Hos BilligOlie får du billig fyringsolie, der giver dig et varmt hus eller ejendom hele året rundt.

Men hvorfor skulle du vælge os frem for en af de andre forhandlere af fyringsolie?

Læs med og få svaret her.

1. Billig fyringsolie – selv i små mængder

BilligOlie kan levere fyringsolie i præcis de mængder, du søger efter. Og i udgangspunktet til en bedre oliepris på fyringsolie end mange af de store tankstationer og forhandlere.

Det betyder, at du slipper for at betale overpris for flere hundrede liter fyringsolie, du alligevel ikke har plads til at opbevare eller får brugt i løbet af vinteren og det kolde efterår.

Vi leverer fyringsolie i mængder hele vejen ned til 500 l.

Det betyder, at du nemt kan toppe din 1200 l. tank af med olien, uden at skulle lade oliefyret løbe helt tør først.

De fleste oliefyr stopper desuden med at virke, hvis der er mindre en 80 liter på tanken. Du kan derfor nemt skræddersy mængden du får leveret, så det passer præcis med det nuværende olieniveau.

2. Lavt svovlindhold – bedre for miljøet

Vores fyringsolie er i høj kvalitet og har et meget lavt svovlindhold. Derved mindskes det miljømæssige aftryk, som den afbrændte olie har på naturen og klimaet. Det betyder desuden også, at du ikke skal betale svovlafgift på din fyringsolie.

Begge vores fyringsolier er en tyndtflydende gasolie med et kogepunkt på mellem 200o grader – 385o grader. Flammepunktet er over 55o grader og under 100o grader. Derfor bliver fyringsolien klassificeret som en brandfareklasse III.

For hver liter fyringsolie, der afbrændes, dannes der cirka 2,6 kg. kuldioxid og 0,08 g. svovldioxid. Det vil sige, at svovlindholdet er markant lavere end grænseværdien i dansk miljølovgivning, som er på 0,5 ppm eller 1,3 mg/m3.

Hvis du tilmed vælger vores luxus fyringsolie, får også en renere fyringsolie med askefri additiver, der beskytter mod rust og sod. Det holder dit oliefyr rent og betyder, at du skal rense det og rørsystem langt sjældnere.

3. Billig fyringsolie – med god og nærværende kundeservice

Hos BilligOlie prøver vi altid at holde os i øjenhøjde med vores kunder.

Vi prøver så vidt muligt altid at levere din fyringsolie med samme chauffør – hver gang. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal ændre din aftale, har spørgsmål eller bare skal afbestille fyringsolie, vi endnu ikke har leveret.

Vores kunder har ofte travlt. Derfor fylder vi også din olietank op selv. Du skal bare sørge for, at den er blevet låst op først. Hvis du er ude og rejse, er du også velkommen til at kontakte os og flytte din aftale.

Du kan få fat på os på tlf. 40 57 30 20 eller ved at kontakte os på mail eller på vores kontakt-side.

4. Din olietank er automatisk forsikret

Som privatkunde hos BilligOlie, er du som udgangspunkt altid dækket, hvis der skulle ske et udslip fra din olietank. Det betyder, at du ikke selv skal betale, hvis der forekommer et oliespild på din grund, som efterfølgende skal renses.

Vi er forsikret gennem TopDanmark. Du kan læse mere om din dækning her.


Billig diesel og fyringsolie til erhverv og virksomhed

Diesel olie og fyringsolie til virksomheder og erhverv

Diesel og fyringsolie er billigt, når man har den rigtige aftale.

Hos Billigolie er der en stadig voksende tilgang af virksomheder der bestiller diesel og fyringsolie.

Brancher som: gartnerier, autolakerere, synshaller og autoværksteder m.v. har fået øjnene op for Billigolie. Fælles for disse brancher er nemlig at de har været vant til væsentlige højere priser for deres diesel- og fyringsolie end Billigolie kan tilbyde dem.

Betaler du også for meget for hos din nuværende leverandør?

Så få et gratis og 100% uforpligtende tilbud hos Billigolie. Vi leverer diesel og fyringsolie i hele landet (Brofaste øer). Billigolie har egen vognpark og har derfor også høj fleksibilitet i forhold til hurtig levering på det aftalte tidspunkt.

Få en attraktiv »business« aftale til din virksomhed – Så klik her

Hos Billigolie leverer vi diesel og fyringsolie til brancher som:

✅ Gartnerier
✅ Syns- og klargørings haller
✅ Autohuse- og autoværksteder
✅ Byggefirmaer
✅ Entreprenør virksomheder
✅ Lager- og opbevarings haller
✅ Lastvogns værksteder
✅ Produktions haller

✅ 24/7 bestilling  ✅ Hurtig levering 1-3 hverdag  ✅ Faste rabatter

Kontakte Billigolie på telf. 40 57 30 20


Bestil fyringsolie fra kun 500 liter

billig olie – selv i helt små mængder

Fyringsolie ned til 500 liter – “Vores force er vores helt små leverings mængder”.

Sådan siger Bjarke Kjæhr, som til dagligt er både indehaver, direktør og chauffør hos BilligOlie.dk. Modsat mange andre olieselskaber, har BilligOlie.dk valgt at leverer helt ned til kun 500 liter. Du får stadig din fyringolie leveret og indenfor max. 5 hverdage.

Få en leveringsaftale med os.

Bestil din fyringsolie online, eller ring på telefon nr. 40 57 30 20 – Så har du varmen i morgen.


Bestil din fyringsolie hos Billigolie

13,50 kr.

Luxus fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

13,60 kr.


Fyringsolie i et hushandel

Fyrinsgolie i en hus handel

Når der skal handels hus, er der nok af udgifter at se til. Så er det godt at Billig Olie ApS kan hjælpe til.

Hvad har hus handel egentlig med billig olie at gøre?

Forleden kørte jeg fyringsolie ud til en ny kunde. Da jeg ankom til adressen, var der sat et til salg skilt i blomster bedet foran huset. Det tænkte jeg ikke videre over, men fyldte blot fyringsolie på som kunden havde anvist.

Læs mere