Del regningen op i bidder hos Billigolie

Fyringsolie med Viabill hos Billigolie

Billigolie – del fyringsolie udgiften op i bidder.

Som noget helt nyt kan du nu bestille din fyringsolie, og dele betalingen op i bidder, fordelt over hele året. Det har altid været nemt at bestille fyringsolie. Men nu er det også blevet endnu billigere. (Så at sige). Vi har gjort det muligt for vores kunder at dele betalingen op i bidder, altså en slags varmekonto.

Læs mere


Kender du din fyringsolie leverandør?

Sådan er Billigolie bare

Ikke langt fra tale til handling!

Hos Billigolie er det ALTID den samme person du taler med uanset dit ønske eller spørgsmål. 

Ved Billigolie er der ikke langt fra tale til handling. Uanset om du ønsker at tale med direktøren, chaufføren, administration eller bogholderi, er det en og samme person du kommer til at tale med. Billigolie er ejet og drevet af Bjarke Kjæhr. Det giver stor værdi for vor kunder at det er den samme person man taler med, både når man har spørgsmål, samt når man får leveret sin fyringsolie.

Læs mere


Fyringsolie til virksomhed og erhverv

Billigolie - Fyringsolie til erhverv

Billigolie har også en løsning på fyringsolie til virksomheder og erhverv.

Hvis din virksomhed mangler fyringsolie til en fornuftige pris, så kontakt Billigolie på telf. 40 57 30 20. Få en uforpligtende snak om hvordan Billigolie kan hjælpe dig og/eller din virksomhed med et billigere varmeforbrug. Husk på det koster ikke noget at spørge, og der er med garanti penge at spare.

Læs mere


Fyringsolie priser

Pris fyringsolie

Priser på fyringsolie 2016 kontra 2015

De fleste der benytter fyringsolie har sikkert lagt mærke til de stigninger der er sket henover 2016.

 

Specielt hvis man  kigger tilbage på hvad priser for fyringsolie var for blot 1 år siden. Hvis bare Billigolie kunne bestemme oliepriserne, så var priserne på samme niveau igen i 2016.

Læs mere


Billig fyringsolie igen i år

Billigolie - Gir dig varmen

Klar med fyringsolie til 2016

Ja – Billigolie har sådan set været klar med billig fyringsolie hele tiden, dog begynder vi at ramme den tid på året hvor der er mest gang i oliefyret. Og naturligvis kan Billigolie hjælpe dig. Måske er det tid for dig at få bestilt fyringsolie? Og du kan med fordel se vores priser. Du kan bestille online, og så er det er nemt, hurtigt og sikkert.

Læs mere


Billig fyringsolie i hele Danmark

Billig Olie - Leverer billig fyringsolie i hele Danmark

Billigolie har tidligere haft opdelt leverings områder. Det har vi ikke mere. Nu leveres der BILLIG fyringsolie i hele Danmark.

 

Du kan nu bestille billig fyringsolie hos Billigolie uanset hvor du bor i Danmark. (Gælder hele landet, og øer med brofaste forbindelser). Som den eneste leverandør i Danmark leverer Billigolie helt ned til KUN 400 ltr. fyringsolie. Altid med gratis levering naturligvis.

Billigolie – Stadig trofast mod lokalområdet og lokale kunder.

Billigolie ønsker opretholder fleksibel og hurtig levering, en god kunde service, samt at opretholde et ønske fra lokale kunder, som gerne vil modtager fyringsolie af den samme chauffør hver gang. Bor du inden for 60 km fra Billigolie kan du bestille din fyringsolie – Og altid få leveret af samme chauffør.

Har du spørgsmål, så kontakt Billigolie på ☎ 40 57 30 20


Basis fyringsolie hos Billigolie

9,60 DKK/ Ltr.

Premium fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

9,75 DKK/ Ltr.Mere fyringsolie – Stadigt billigt

Billigolie - billigt kvalitets fyringsolie i små mænger

Min. bestillings beløb sættes op med 100 liter.

Vi har nu sat vores minimum grænse op for bestilling af fyringsolie, fra 300 liter – til 400 liter.

Dog stadig til den samme lave pris som du kender. Grunden til at vi hæver grænsen med 100 liter, skyldes en alt for lille forespørgsel på 300 liter fyringsolie. De seneste 8 måneder har vist en klar vækst på bestillig af fyringsolie over 300 liter.

Læs mere