Billig Olie ApS udvider ejerskabet

posted in: Billig Olie Aps | 0

Selv om Billig Olie ApS udvider bemandingen, bliver vi ikke dyrere –  tværtimod

Billig Olie ApS har udvidet ejerskabet med en herre, der om nogen kender oliebranchen.

Det er ikke Hr. “hvem som helst“, der sætter sig i stolen hos Billig Olie ApS, når der fremadrettet skal indgås favorable olieaftaler. Søren Smidstrup er din nye kontakt, når det drejer sig om salg af alt indenfor: fyringsolie, diesel olie, erhvervsfyringsolie, marine diesel og landbrugs diesel.

Søren Smidstrup har et bredt kendskab til branchen, og har i mere end 28 år beskæftiget sig med salg, kontrakt udarbejdelse, leverings- og forsyningsaftaler med private og erhverv i hele oliebranchen.

Søren Smidstrup - Billig Olie ApS Billig Olie ApS byder Søren Smidstrup hjertelig velkommen, og vi glæder os over, at vi nu har så kompetente kræfter ombord.

Søren Smidstrup vil primært stå for det erhvervsmæssige samarbejde omkring vores olie aftaler, herunder salg til landmænd og alt andet erhverv. Vi ønsker endnu engang Søren rigtig hjertelig velkommen til Billig Olie ApS.

Ønsker du at høre mere om rigtig gode aftaler på eksempelvis fyringsolie, erhvervs diesel og landbrugsdiesel. Så kontakt Søren Smidstrup allerede idag.

Få en snak med Søren, om hvad Billig Olie ApS kan gøre for dig.
Ring på telf. +45 20 70 02 07