Hvem er Billig Olie ApS

Fyringsolie du har råd til

Billig Olie Aps er opstartet i 2015 af Bjarke Kjæhr, som frem til 2021 var daglige indehaver / ejer og direktør for Billig Olie Aps. I 2021 indgik Bjarke Kjærh et partnerskab sammen med Søren Smidstrup som har mere end 25 års erfaring inden for olie branchen. Læs mere om Søren Smidstrup i artiklen her.

 

Solid vognpark er nødvendigt.

Hos Billig Olie Aps går vi ikke ned på udstyr. Derfor bruger vi de lokale værksteder så er man hurtig er kørende igen hvis noget er gået galt. Bjarke Kjæhr ved af erfaring hvor vigtigt det er at vognparken er godt kørende, således at den daglige olie levering kan finde sted; hurtigt og problemfrit for vores kunder.

Samarbejde med oliefyrs service.

Bjarke Kjæhr havde allerede inden etableringen af Billig Olie Aps et bredt kendskab til oliefyr og olie kedler. “Derfor så vi det også nødvendigt, at etablerer et samarbejde med nogle af landets bedste oliefyrs service virksomheder. Det kommer os tilgode, og dermed vores kunder tilgode” Siger Bjarke Kjæhr

Billig Olie Aps: Fyringsolie i både små og store mængder

Hos Billig Olie Aps har man en hel den unik styrke ifht. leverance mængden. Du kan bestille leveret helt ned til 500 liter fyringsolie. Man slipper på den måde for den store udskrivning, hvis man blot skal klare sig igennem en kold periode.  Kontakt os for et godt tilbud eller bestil din fyringsolie lige her på siden – vi tilbyder både fyringsolie ekstra og luxus fyringsolie. Det er helt enkelt.

Billigolie - din fyringsolie leverandør

  1. Claus Thomsen

    Hej. Billigolie.
    Og tak for handlen. Kanon service og rigtig god chauffør der kom med fyringsolie. Vi fik sågar lige et par gode råd med på vejen. Vi ved godt hvor vi gør vores olie handel fremover.