Salgsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på billigolie har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Billigolie.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Billigolie.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Billigolie.dk er Bjarke Kjæhr.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Billigolie.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Betaling:
Billigolie.dk webshop modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil blive trukket på din konto, umiddelbart efter din bestilling.
Betaling kan også overføres via bankoverførelse, eller med mobilepay.

Billigolie.dk webshop krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering:
Billigolie.dk sørger for levering af fyringsolie med tankvogn.
Billigolie.dk leverer ikke fyringsolie udenfor vores anviste leverings områder. Bestilles der fyringsolie udenfor for vores leverings område, tilbageføres beløbet til kunden.
Dog tager Billigolie.dk et administrations / transaktions gebyr på 100,- kr. for at returnerer beløbet.

Billigolie.dk måler afstand fra vores adresse til leverings adresse med GPS måling.

Forgæves kørsel:
Ved forgæves kørsel faktureres kunden kr. 400,-

Fragt:
Prisen på fyringsolie er incl. fragt. og incl. moms

Reklamation:
Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere hurtigst mulig efter din mistanke om at produktet skulle
give anledning til reklamation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fortrydelsesret:
Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Billigolie.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, ved forud gående aftale med Billigolie.dk og pga. olien har været i kundens tank kan den ikke genanvendes til videre salg og vil derfor blive afregnet som spildolie.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller afmelde ordren i rimelig tid så levering kan stoppes af Billigolie.dk. Er varen først leveret skal omk. i forbindelse med retunering dækkes af kunden

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  kontakt@billigolie.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Billig Olie ApS – www.billigolie.dk
Slåenvej 19
7000 Fredericia