Billig fyringsolie til hele Fyn

Fyringsolie Fyn

Køb billig fyringsolie, og få gratis leveret på hele Fyn!

Her på hjemmesiden kan du købe- og bestille din fyringsolie, og få den gratis leveret uanset hvor på Fyn du bor. En del af vores kunder er lokale, men vi leverer billig kvalitets fyringsolie i hele Danmark og til samme lave priser, uanset hvor i landet du bor.

På siden kan du finde priser og information om vores fyringsolie udvalg og varianter. Du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi er altid parat til at hjælpe dig med at finde den passende mængde fyringsolie til din olietank- og dit hjem.

Vores kontor ligger i 7000 Fredericia, Jylland.
Ring til os på tlf. 40 57 30 20

Se vores fyringsolie priser og varianter her

Bor du i Jylland eller på Sjælland? Så kan vi sagtens også hjælpe.

Om Fyn

Fyn har et indbyggertal på cirka 470.000 og er omgivet af mere end 90 småøer. Indbyggerne på Fyn er historisk beskrevet som hyggelige og muntre. Fyns historie har været kendetegnet af den rige landbrugsjord og de mange købstæder. Fyn er det sted i Danmark med flest herregårde og mange af øens ældre landsbyer er yderst velbevarede.

Hvis dit hjem er lidt oppe i alderen, vil det også ofte været opvarmet med oliefyr.

Om fyringsolie fra Billigolie

Med Billigolie får du leveret din fyringsolie direkte til dit oliefyr. Både vores Basis og Luxus fyringsolie er i høj kvalitet med et meget lavt svovlindhold. Det er bedre for dit oliefyr og mere skånsomt for klimaet og naturen.

Forskellen mellem vores Basis- og Luxus fyringsolie er, at vores Luxus fyringsolie har et ekstra tilsætningsstof, der beskytter dit oliefyr mod rust og diverse affaldsstoffer. Derfor slipper du også for at skulle rense dit oliefyr ligeså ofte som med almindelig fyringsolie.


Billig fyringsolie - Bestil her

11,59 kr.

Luxus fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

11,69 kr.

Bestil fyringsolie og betal i rater


Billig fyringsolie i de mængder der passer dig – Altid GRATIS leveret af samme chauffør.

ØNSKES “HER & NU” LEVERING. RING PÅ 40 57 30 20