Betal fyringsolie i rater

Del regningen op i bidder hos Billigolie

Billigolie – del fyringsolie udgiften op i bidder.

Som noget helt nyt kan du nu bestille din fyringsolie, og dele betalingen op i bidder, fordelt over hele året. Det har altid været nemt at bestille fyringsolie. Men nu er det også blevet endnu billigere. (Så at sige). Vi har gjort det muligt for vores kunder at dele betalingen op i bidder, altså en slags varmekonto. Du behøves ikke længere betale det fulde beløb, når du bestiller din fyringsolie. Billigolie har indgået et samarbejde med Viabill og SPAREXPRES. Du kan således betale din fyringsolie i bidder der passer dig-og dit budget. Ovenstående er blot et tilbud BilligOlie tilbyder dig som kunde. Selve finaseringen tilbydes ikke via BilligOlie, men via SPAREXPRESS og Viabill.

Billigolie – Her slipper du for dyre fyringsolie udgifter.

Når efteråret og vinteren presser sig på, er det godt at kunne læne sig tilbage i sofaen, nyde varmen fra radiatoren uden at skulle bekymre sig om varme udgifterne. Det kan du hos Billigolie. Nu kan du nemlig bestille al den fyringsolie du har lyst til uden det går ud over dit budget.

Bestil kvalitets fyringsolie hos Billigolie - Bestil her

Bestil nu og betal senere.

Når du bestiller fyringsolie hos Billigolie, kan du blot vælge at betale med Viabill. Din betaling bliver herefter opdelt i passende bidder, så det bliver nemmere at overskue olie udgifterne, og hvem vil ikke gerne have lidt ekstra til sig selv i den kolde tid.

Hvordan virker det? Det er helt simpelt. Du skal blot bestille din fyringsolie som du plejer at gøre. Når du kommer frem til betalingen, vælger du blot betaling med Viabill. Det er super nemt. Du kan læse mere om Viabill her.

Har du spørgsmål, så ring på telf. 40 57 30 20.


Bestil billig basis fyringsolie hos Billigolie - Bestil her

9,45 DKK

Luxus fyringsolie tilsat adjektiv hos Billigolie

9,60 DKK