Fyrinsgolie i en hus handel

Fyringsolie i et hushandel

Når der skal handels hus, er der nok af udgifter at se til. Så er det godt at Billig Olie ApS kan hjælpe til.

Hvad har hus handel egentlig med billig olie at gøre?

Forleden kørte jeg fyringsolie ud til en ny kunde. Da jeg ankom til adressen, var der sat et til salg skilt i blomster bedet foran huset. Det tænkte jeg ikke videre over, men fyldte blot fyringsolie på som kunden havde anvist.

Imens jeg var i gang med påfyldningen kom kunden ud, og takkede for den hurtige levering og sagde så “Det er genialt med Billigolie´s leverings mængder.” og fortsatte “Jeg har jo huset til salg, og Billigolie er det eneste fyringsolie selskab der leverer små mængder uden at jeg behøver en leverings aftale“.

Kunden havde ganske enkelt ikke brug for at olietanken konstant var fyldt op, ej heller at tidligere leverandøre kom forbi og fyldte op, hver gang tanken stod tom. “Når man skal sælge hus, er der jo udgifter nok at se til” sluttede kunden af.

Billig fyringsolie – Specielt når du skal handle hus!

I en hus handel har du sjældent brug for en fyldt olietank. Huset har jo ikke brug for varme hele tiden, og man ønsker jo heller ikke at fylde min. 700 liter på, hvis huset nu pludselig bliver solgt. Det samme gælder i princippet hvis man lige har købt hus.

Uanset hvad, giver det god mening at købe fyringsolie hos Billig Olie ApS – Også selv om du ikke skal handle hus.
Del gerne budskabet videre til venner og bekendte som står i en hushandel.

Med venlig hilsen
Billig Olie ApS