Billigolie hvorfor?

Der er mange gode grunde til at Billigolie

Det spørgsmål bliver jeg stillet rigtig mange gange!

Historien om Billigolie er et godt eksempel på en rigtig god iværksætter historie.

Det hele startede i oktober måned 2015. For enden af stuebordet sidder Bjarke Kjæhr, og har en vision og plan for hvordan en moderne og kundevenligt fyringsolie virksomhed kan stables på benene. Bjarke Kjæhr som er ejer og indehaver af Billigolie, har rigtig mange års erfaring, både indenfor fyringsolie, men også som chauffør bag rettet i lastbil.

“Hos Billigolie håndterer jeg alt selv, sådan kan mine kunder og jeg bedst lide det”. Bjarke Kjæhr fortsætter: “Hos Billigolie er der ikke en masse forskellige kontor folk, og smarte telefon omstillinger man skal igennem for at bestille sin fyringsolie“. Der er nemlig kun ansat én person, som håndterer det hele – Bjarke Kjæhr. Han håndterer alt lige fra indkommende ordre, kørsel, levering, kunde support og bogholderi.

“Jeg gør det fordi jeg elsker mit arbejder, og fordi jeg kan lide at have med kunder at gøre.”
“For mig er det vigtigt at opretholde en høj kundeservice – at være loyal overfor kunderne – at de altid snakker med den samme person, både når de får leveret fyringsolie, eller kontakter mig via telefonen”.

“Egen lastbil, gør min levering fleksibel.”
Bjarke Kjæhr har egen lastbil. Ikke det nyeste nye. Men en rigtig fin og stabil lastbil. “Det gør at jeg kan være utrolig fleksibel mht. levering af fyringsolie i mit nær område“.

Bjarke har ligeledes indrettet et lille fint kontor i privaten, hvor indkommende ordre håndteres, kunde service og spørgsmål besvares, samt bogholderi og fakturering sendes afsted. “Jeg har ikke behov for et stort marmor palæ som virksomheds domicil“.

  • Det drejer sig om at holde af det man laver.
  • Hæve servicen så man får høj kunde tilfredshed.
  • Minimerer sine udgifter og omkostninger så man kan holde sine priser nede.

Det er i alt sin enkelthed opskriften og historien om hvordan jeg driver Billigolie“. siger Bjarke Kjæhr.

Afsluttende citat ”ikke den største – bare den bedste

 

Har du spørgsmål, ris eller ros. Så kontakt mig gerne med det samme på ☎ 40 57 30 20

Bedste hilsner

Bjarke Kjæhr
BILLIGOLIE