Blåflamme fyringsolie

13,70 kr.

INFORMATION

Pris pr. ltr. ved 1000 ltr. Blåflamme fyringsolie.
RABAT fra 1800 ltr. (mindst 360,- kr)
Fra 500 – 700 ltr. Pålægges tillæg.

* Vi hæver efterfølgende kun for det antal liter, der er fyldt på tanken.

 kr.

Beskrivelse

Hvad er blåflamme fyringsolie, og hvad er et blåflammefyr?

Blåflamme fyringsolie er tilegnet blåflammefyr, som igen er en betegnelse for det der også kaldes kondenserende oliefyr.

Blåflamme-teknikken vinder mere og mere frem i takt med at flere vælger at udskifte gamle oliekedler med A-mærkede oliekedler, som ofte har blåflammebrændere monteret ved levering.

Blåflamme-teknikken har en særdeles høj virkningsgrad og effektiv forbrændingsproces, hvor fyringsolien brænder med en blå flamme (heraf navnet), som forurener minimalt, udleder mindre CO2 og faktisk er med til at gøre oliekedlen mere grøn.

Blåflamme fyringsolie fra Billig Olie Aps er tilegnet kondenserende kedler med blåflamme brænder. Olien har et lavt svovlindhold på max 0,005%.

Data

Frostsikret -20 °C
Flammepunkt 60 °C
Max. svovlindhold 0,005 %

 

Vi gør opmærksom på: At hævede bestillings beløb blive tilbagebetalt når endelig faktura er udarbejdet.
Eks. Ved bestilling af 1.000 ltr. men der kun er plads til eks. 950 ltr. i tanken.

Hvis olien ikke er blevet leveret endnu, kan du ringe til os på tlf: 20 70 02 07 for at afbestille.
Hvis olien allerede er leveret, skal du selv betale, og selv sørge for at olien bliver leveret tilbage til Billig Olie ApS. Da vi ikke kan genanvende olien, vil det blive afregnet som spildolie.

Du modtager automatisk en bestilling- og ordre information når du bestiller fyringsolie. Handelsbetingelser er vedlagt sammen med dine ordre informationer. Såfremt olietanken er aflåst ved levering, således vi ikke kan få adgang, leveres fyringsolien ikke.

Læs vores salgs -og handelsbetingelser her.

Når du som privat kunde køber din fyringsolie hos Billig Olie ApS, er du som udgangspunkt altid dækket, hvis der skulle ske et udslip fra din olietank, og der efterfølgende er brug for rensning. Læs mere om din dækning her.

Billige Olie Aps benytter ekstra sikkerhed i forbindelse med kortbetalinger.
Der der indført en ekstra sikkerhedsløsning i form af 2-faktor-godkendelse i forbindelse med online betaling. Dette gælder også på billigolie.dk og alle andre webbutikker i EU, og det gælder betalinger med Dankort, VISA, og Mastercard.

Betalingen kan godkendes på to måder:

  1. NemID. I forbindelse med betaling, så bliver du bedt om at indtaste NemID brugernavn og adgangskode. Herefter skal du bekræfte via NemID appen eller NemID Nøgleviser​​​​​​. Du kan ikke længere anvende NemID papkort til godkendelse af køb på nettet. Klik her for at komme i gang med NemID nøgleapp (Du sendes videre til Nemid.nu).
  2. Engangskode + kodeord. Ved betaling modtager du en engangskode på SMS. Denne kode skal indtastes sammen med dit eget kodeord. Du modtager kun engangskoden, hvis dit kort er sat op til SMS. Kodeordet kan du selv oprette – Klik her.

Er du i tvivl om hvordan det gøres, så klik her og læs guiden (Du sendes videre til nets.eu).

Er du stadig i tvivl om, hvordan du bliver klar til at handle online?
Klik her og læs en uddybende guide.  (Du sendes videre til 2-faktor-betaling.dk).

Har du spørgsmål – Ring på ☎ 20 70 02 07 eller 40 57 30 20

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blåflamme fyringsolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *